Extra’s

Tijdens de samenwerking komt het vaak voor dat er een focus komt op bepaalde deelgebieden. Bijvoorbeeld: de procesoptimalisatie van Marketing en Sales kan leiden tot inzichten om bijvoorbeeld de website te verbeteren, de inzet van social media efficiënter in te richten, uw salesteam te trainen, of uw presentatie op een (internationale) vakbeurs, showroom of winkelpand te herzien. Maar ook subsidietrajecten voor innovatieve projecten of juist voor het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt (CSR).  Zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen. Wij presenteren ons als verbeterpartner! Dat betekent dat wij ook helpen met het verbeteren van uw deelprocessen.

Dit doen wij niet allemaal zelf maar vanuit ons netwerk. Wij brengen u in contact met specialisten. Rechtstreeks dus zonder onze tussenkomst: dus geen extra schakels of gestapelde marges = alles efficiënt! Uiteraard houden wij voor u als verbeterpartner wel een vinger aan de pols. Ons portfolio is uitgebreid, onze partners betrouwbaar en stuk-voor-stuk professionals binnen hun vakgebied.

Welke extra’s kunnen wij bieden:

hulp bij aanbestedingen / tenders. Het uitwerken van aanbestedingen / tenders kost veel tijd maar de reguliere handel gaat gewoon door. Wij kunnen helpen! Samen stellen we een planning op, u levert de inhoudelijke expertise en wij helpen u met de randaspecten, het stellen van de juiste vragen, het beoordelen van de aanbesteding, het uitwerken van de inhoud en het bewaken van de planning. Het is veel werk maar met de juiste planning en inzet van expertise moet de winkans worden geoptimaliseerd en gelijktijdig de  impact op uw reguliere bedrijvigheid zo veel mogelijk worden beperkt.

online: website, SEO, strategie, content, social media, online presentatie / awareness, apps, tools…

vormgeving / design: vormgeving, interieurbouw, standbouw, belettering, drukwerk en overige reclame- of visualisatie.

audits: bij leveranciers, ketenpartners of uiteraard binnen uw eigen organisatie. Inclusief rapportage en opvolging van verbeteracties.

subsidieadvies: dit is een vak apart, uiterst divers en voor veel organisaties interessant.

opleiding: training / workshops voor o.a. management, sales, productieleiders, teamleiders en medewerkers.

gastspreker:  over managementonderwerpen of gewoon omdat het leuk moet zijn.

Kaizen: 5S, 6S, Lean of six-sigma

 

 

Organisatieverbetering.com – omdat er altijd iets te verbeteren is.